All-in pakket

Deze beginpagina is het uithangbord is van uw kantoor. Hierop zou alle belangrijke informatie moeten gebundeld zijn in een overzichtelijk geheel. Hiermee trekt u de aandacht & de nieuwsgierigheid van de bezoeker. Van hieruit kan hij beginnen te zoeken in uw website. Uw contactgegevens & openingsuren worden weergegeven, een slogan-Slider toont in het oog springende quotes, uw nieuwsberichten worden weergegeven,…

Op uw openingspagina zal er een slogan-slider staan met in het oog springende slogans & quotes!Om de 7 seconden komt er een andere quote of slogan te voorschijn! Zo laat uw website een levende indruk na…

U bepaalt zelf welke berichten er op uw startpagina verschijnen!

 • Is er een bepaalde actie?
 • Lanceert KBC een nieuw product?
 • Is er nieuws vanuit jullie kantoor?

U beheert deze berichten en plaatst ze op uw kantoor-prikbord!

Dit is de pagina waarop al uw laatste nieuws verschijnt! Hier kan u zelf nieuwsberichten op plaatsen & zo houdt u de klanten op de hoogte van bv. nieuwe producten, acties die er momenteel lopen, nieuws vanuit uw kantoor (verhuis, nieuwe werknemer,…) Zorg ervoor dat uw informatie op uw nieuwspagina dikwijls wijzigt zodat de bezoekers hun interesse gewekt worden en ze uw website regelmatig terug bezoeken. Indien u de link naar twitter ook geactiveerd heeft, verschijnen hier ook uw laatste twitter-berichten.

Op deze pagina kan de klant meer gedetailleerde informatie vinden betreffende de contactgegevens van uw kantoor.

 • Uw adres-gegevens
 • Openingsuren
 • Stratenplan hoe ze uw kantoor kunnen bereiken
 • Eventueel foto van uw kantoor

Een link naar de website van KBC waarop iedereen de laatste mobiele applicaties voor op de smartphone kan downloaden. Het is een link naar de globale pagina zodat bij nieuwe applicaties uw klanten deze ook automatisch kunnen blijven volgen.

Een kort overzicht van producten die u per tak aanbiedt op de markt aan de particulieren en ondernemers. Indien de bezoeker klikt op een product, verschijnt er een beknopte omschrijving. Voor sommige takken is er wel een uitgebreidere info-pagina ontwikkeld. (bv. auto-omnium,…) Die kunnen optioneel toegevoegd worden.

Hierdoor geeft u uw klanten de mogelijkheid om heel wat tijd te besparen bij een schadegeval.Ze kunnen bij bv. elektriciteitsschade of een lichamelijk ongeval, onmiddellijk de documenten afprinten en deze laten invullen door de hersteller of arts. Op deze manier bespaart u hen een rit naar uw kantoor.

Via deze toepassing heeft u de mogelijkheid om een link te leggen naar de volgende sociale netwerken:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Plaatst u een nieuwsbericht op uw website, dan heeft u de mogelijkheid om dit bericht ook met 1 klik op facebook of LinkedIn te delen. Zet u een bericht op de twitter-pagina van uw kantoor, dan verschijnt dit automatisch op uw website in de zijkant van uw nieuwspagina.

Hiermee zorgt u ervoor dat uw webpagina hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine!

Laat Google en andere bekende zoekmachines positief reageren op de voor uw webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) of zoekterm(en).

Bv. als een klant “Verzekeringen” en “uw dorp/stad” intypt, zou u toch ook willen dat uw website zo hoog mogelijk bovenaan het lijstje verschijnt?

Hou als eigenaar in de gaten hoeveel bezoekers u over de vloer krijgt op uw website!

U kan hiermee het volgende controleren:

 • hoeveel bezoekers uw site bezocht hebben.
 • welke pagina’s ze hierbij het meest bekeken hebben.
 • via welke zoektermen ze op uw website terecht zijn gekomen.

Gedaan met het steeds opnieuw stellen van dezelfde lange lijst van vragen aan uw klanten!

Laat mensen online al de benodigde gegevens registreren die vereist zijn om een correcte offerte in te lezen! Op deze manier krijgt u al de benodigde info mooi binnen in een door u gekozen mailbox om uw offerte op te stellen.

Laat u uw offerte-tool enkel dienen om… mensen die online op zoek zijn naar een verzekering de mogelijkheid te geven u ook een kans te geven voor een prijsberekening?

Dan benut u uw offerte-tool nog niet optimaal… Deze functionaliteit kan u veel meer mogelijkheden bieden! Hieronder alvast enkele tips en tricks van mij en andere agenten:

* Vraagt iemand via email een offerte aan?
Mail hem de link door van de betreffende offerte-pagina terug en vraag hem om online alle gegevens in te vullen. (=> tijdswinst => u hoeft niet steeds weer terug te mailen wat de cc, kw, factuurprijs,… is)

* Belt er iemand voor een prijsaanvraag?
Open zelf uw website en overloop al de te stellen vragen zodat u niets over het hoofd ziet. (Of zet op speaker en vul ineens zelf alles online in)

Identieke werking zoals u kan lezen bij Offerte-Tool Particulieren, maar dan uiteraard toegepast op de producten van het ZKO-segment!

* Zéér nuttig: Heeft er iemand interesse in een IPT-contract?

Gedaan met het stellen van de zeer uitgebreide lijst van vragen aan de zaakvoerder zelf.

Laat de zaakvoerder enkel zijn deel van de vragen beantwoorden op uw website. (roker/niet -roker, loopbaan, in dienst in vennootschap sinds,…)

Vraag dan gewoon het email-adres van de boekhouder op en mail deze de link betreffende de financiële gegevens door. De boekhouder kan alles van achter zijn bureau op uw website registreren en u krijgt alles mooi op een presenteerblaadje in uw mailbox naar keuze.

De zaakvoerder zal tevreden zijn dat u hem hiervan ontlast!